Ο ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΤΡΟΥΛΟΣ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2017

Ο ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΤΡΟΥΛΟΣ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2017
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

 

Ε. Ν. Ε. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ   ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID-19.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΤΗΤΟΣ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας.Αν θυμάμαι καλά είχα στείλει ένα μήνυμα για το γήπεδο της ΑΕΚ το νέο.
Και έλεγα εντάξει ο καθένας έχει τις αθλ.προτιμήσεις του ή μη προτιμήσεις
ωστόσο ένα γήπεδο αξίζει ένα μήνυμα/νύξη.

Είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ
που θα έχει όνομα αυτό της έδρας της Ορθοδοξίας,Αγ.Σοφιά.Το γήπεδο εξωτερικά θα μοιάζει με την Εκκλησία Αγ.Σοφιά αλλά και το Αγ.Όρος.Θα υπάρχουνε στο περίβλημα ''τείχη της Πόλης που δεν πρόκειται να ξαναπέσουνε''(...).Αυτοκρατορικά.Μουσείο Ελληνοχριστιανικό και ένα ακόμα,Εκκλησάκι εντός γηπέδου,θύρες με ονόματα πόλεων της Μ.Ασίας,τεράστιος δικέφαλος εξωτερικά.'Ενα βυζαντινό παλάτι.
Να προσθέσω λοιπόν ένα άρθρο ακόμα.
Update.

1.
''Ξεκίνησε η κατασκευή της εμβληματικής καμάρας της Αγιά Σοφιάς!

Τα «τείχη» της Αγιά Σοφιάς παίρνουν σιγά σιγά την τελική τους μορφή, αφού περιμετρικά το γήπεδο «ντύνεται» ανάλογα με τα σχέδια που έχουν εκπονηθεί. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, επικεντρώνεται από την πλευρά της παλιάς σκεπαστής, εκεί όπου θα δεσπόζει το κτίριο με τα δύο μουσεία της Ιστορίας, του προσφυγικού ελληνισμού και της ΑΕΚ. Εκεί λοιπόν, στην «φάτσα» αυτού του κτιρίου, θα δεσπόζει και η περιβόητη καμάρα, «σήμα κατατεθέν» της Αγιά Σοφιάς, του Ναού της Κωνσταντινούπολης. Η κατασκευή της μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει . Ουσιαστικά θα διαμορφωθεί μια τεράστια καμάρα που θα έχει την ίδια μορφή με τους δύο πύργους του κτιρίου και θα ενώνεται αρμονικά με την πάνω κατασκευή με τα «παραθυράκια». Στο εσωτερικό και κάτω ακριβώς από την καμάρα, θα κατασκευαστεί μια εντυπωσιακή γυάλινη κατασκευή και ουσιαστικά όλο αυτό το κομμάτι, θα είναι η βιτρίνα του γηπέδου μας από την πλευρά της Φωκών. Εκεί, που (θα)υπάρχει βεβαίως και η τεράστια πλατεία πάνω από την υπογειοποίηση και ο ατσάλινος δικέφαλος αετός, όπου όλα αυτά θα συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό που όμοιο του δεν θα έχει ξαναυπάρξει. Ένα σκηνικό που θα συνδυάζει κομψότητα και Ιστορία και θα προκαλεί δέος…2.
Είπαμε ότι η Αγιά Σοφιά θα συνδυάζει από την μια την Ιστορία και τις Ρίζες της ΑΕΚ αλλά από την άλλη θα είναι κατασκευασμένη και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Κάτι που θα εφαρμοστεί και στην εμβληματική καμάρα που θα ντύσει την εξωτερικό όψη του κτιρίου το οποίο κατασκευάζεται στην πλευρά της παλιάς σκεπαστής και το οποίο θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων τα δύο μουσεία. Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία ενημέρωση, στις δύο πλευρές της καμάρας, στους δύο πυλώνες δηλαδή θα τοποθετηθούν δύο τεράστιες οθόνες τελευταίας τεχνολογίας .Θυμίζουμε πως στον συγκεκριμένο χώρο μπροστά από το κτίριο θα διαμορφωθεί και η τεράστια πλατεία με τον ατσάλινο αετό! Μια πλατεία που θα σε καλωσορίζει και θα σου δίνει ένα… πρόγευμα το τι θα παρακολουθήσεις στο εσωτερικό του Ναού .
3.
Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα το κοσμεί λοιπόν ένας τεράστιος ατσάλινος Δικέφαλος Αετός, τον οποίο θα τον κατασκευάσει ο γλύπτης που έχει κάνει τον Αετό που υπήρχε στο Groupama Arena της Βουδαπέστης, αλλά και τον ακόμα μεγαλύτερο που έχει κάνει για το Mercedes-Benz Stadium στην Ατλάντα των ΗΠΑ.


Ο ατσάλινος αετός με άνοιγμα φτερών 27 μέτρα που θα τοποθετηθεί στην πλατεία μπροστά από το μεγάλο κτίριο με τα μουσεία.

Να τονίσουμε ξανά πως πρόκειται για Δικέφαλο Αετό, ο οποίος θα γίνει από ανοξείδωτο ατσάλι.